BLACK WEEK
SIKRE DEG BESTSELGERE TIL UTROLIGE PRISER!

Blogg

Slik steker du en perfekt entrecôte

Det er en grunn til at entrecôte er mange kokkers favorittkjøttstykke. Den smakfulle biffen fra ryggen på dyret er kjent for å være mørt, saftig og marmorert, og det finnes mange eksklusive produsenter fra alle verdenshjørner.

Les mer

Spareribs du sent vil glemme

Spareribs er erkeamerikansk grillmat, og en selvfølgelig del av deres 4. juli-feiringer og hagefester. Dette er noe vi nordmenn har tatt til oss, og spareribs er med tiden blitt en grillfavoritt også her til lands.

Les mer

Iberico: Grisens svar på wagyu

Der japansk wagyu er kongen på haugen av storfekjøtt, er det en spansk dronning som regjerer over svinekjøttet. Iberico er navnet på den spanske griserasen som gir gourmeter over hele verden vann i munnen.

Les mer

Dette gjør wagyu så unikt

Wagyu-kjøtt regnes som det absolutt beste og mest eksklusive kjøttet i verden. Om du ikke har smakt det selv, har du neppe unngått å høre at det stadig oftere blir nevnt i saftige ordelag fra entusiaster. Bare ordet smaker godt på tunga. Men hva kjennetegner egentlig kjøttet, og hvorfor er det så spesielt?

Les mer