GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER 3500,-
STORT UTVALG AV GOURMETKJØTT

Om GastroRoyal

Vi i GastroRoyal har til sammen over 50 års erfaring med kjøtt. Vi har besøkt kvalitetsprodusenter over hele verden for å finne de beste råvarene til våre trofaste kunder. Over en lengre periode har vi observert at utvalg og kvalitet har blitt betydelig bedre i hele Europa. 

Vår visjon er å tilby forbrukeren førsteklasses gourmetkjøtt fra hele verden, til markedets beste priser. Det er ikke lenger nødvendig å reise utenlands eller å dra på ekslusive restauranter for å nyte de ekstraordinære smaksopplevelsene. Med vårt sortiment og produktkunnskaper, vil vi kunne tilby dere kjøtt som er av svært høy kvalitet - rett hjem til deg.

De fleste varene våre er fryst, men også noe er ferskt. Vi pakker i isoporesker og leverer med termobil. 

 

Du finner oss her:

Oslo: Verkseier Furulunds Vei 16 B, 0668 Oslo

Bergen: Toppemyr 7, 5136 Mjølkeråen

Trondheim: Fossegrenda 1, 7038 Trondheim

 

Greater Omaha

Dette er en produsent som ligger I Omaha I Nebraska. Dette er hjertet av «maisbeltet» hvor majoriteten av amerikansk biffproduksjon forekommer. Greater Omaha betraktes som markedsledende av kjøttentusiaster og fagfolk verden over når det er snakk om amerikansk oksekjøtt.

Frem til kalvene er 12 måneder får de kun gress, deretter går de over på et spesialtilpasset for bestående av forskjellige typer mais de siste 180-220 dagene. Dette sørger for at kjøttet får en vanvittig marmorering og en lekker angus smak, samt et ekstremt mørt luksusprodukt.

Angus Pure

Dette er luksus oksekjøtt fra øverste hylle til en meget overkommelig pris.

Black Angus oksekjøtt av merket Angus Pure er 100% hormonfritt kjøtt som er håndplukket ved utvalgte produsenter. Oksene har levet livet sitt på gressletter, med supplering av en velbalansert vegetarisk kost. Til sist får oksene en diett bestående av naturlig GMO fri korn i mindst 150 dager, dette er for å sikre den fineste Black Angus oksekjøttsmak og et ekstremt mørt luksusprodukt.

Venison Cz

Dette er en kvalitetsprodusent som ligger i den østlige delen av Tsjekkia. Denne delen av Tsjekkia ligger i et område med rikt skogslandskap. Alt de produserer her er villhjort som har levd et helt naturlig liv i skogen med en kost bestående av gress og urter, og hvis den er heldig finner den veien til en blåbærlyng. Dette gir kjøttet den unike viltsmaken. Villhjort må ikke forveksles med oppdrettshjort, da denne har fått samme diett som storfe, og derfor smaker deretter.

Gourmetkjøtt til engrospriser

Levert hjem på døren

Utvalg

Noe du savner i vårt sortiment eller ønsker du andre varer? Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss.

Levering

Gratis levering ved ordre på minimum kr 3500,-. Ordinær frakt kr 249,-.

Bestill innen 23:59 for å få levering påfølgende dag. Er du i tvil om vi leverer i ditt område? Mer informasjon om levering finner du her.

Lastebil