Lam
Vårt utvalg av lam kommer hovedsakelig fra New Zealand. Historisk har New Zealand vært kolonialisert av Storbritannia, hvor britene har sendt bønder til landet for å drive oppdrett av lam. Dette er for å eksportere lammekjøttet tilbake til England, fordi landet har et unikt klima med et ideelt landskap og grønt, frodig gress året rundt.
Vi har siden 70-tallet importert store mengder lammekjøtt herfra og med tiden opparbeidet sterk markedsinnsikt. Vi handler kun av to ulike produsenter som vi vet kan levere den aller beste kvaliteten. Vi kjøper kun av disse, for å garantere at kjøttet er hormonfritt, antibiotikafritt, lever frittgående, er utelukkende gressfôret og at dyrevelferden har vært eksemplarisk.
Vi har stykningsdeler fra lam som blant annet indrefilet, mørbrad og carré. Ønsker du å imponere gjestene dine, er nok lammecarré tingen da den har en veldig delikat smak og har en kort tilberedningstid. Indrefilet er mørt og er alltid en sikker vinner. Mørbrad er nok for mange en skjult matskatt og har en helt nydelig fettkappe. Lag ruter og stek med fettet ned, så er det nok denne du går for neste gang også!
For å bevare den overlegne kvaliteten leveres produktene dypfryst og vakuumpakket. Ved ankomst blir de levert i en isolert boks for å opprettholde den optimale temperaturen.