Vilt
Viltkjøttet vi tilbyr er virkelig en delikatesse. Det er magert, sunt og har en ren og urørt smak. Viltkjøtt er å anse som det mest eksklusive kjøttet, og er også miljøvennlig og bærekraftig. Dette er magisk å kombinere med nordiske smaker som sopp, bær og norske meieriprodukter.
Vi har to hovedleverandører som leverer førsteklasses viltkjøtt til oss. En av disse holder til i Skottland. De leverer viltkjøtt av topp kvalitet. Dyrene lever fritt, og blir skutt av en profesjonell jeger. De blir så bearbeidet på den mest skånsomme måten før den kommer til oss. Vi har også en leverandør i München, som er en av Europas største på viltkjøtt. De har et viltmottak oppført i alle omkringliggende skoger. I sesong hentes dyrene fra disse mottakene tre ganger i uken.
Alle jegere som har felt et dyr som de distribuerer, må overholde alle strengeste krav til håndtering av vilt. Disse går ut på hvor på dyret det fellende skuddet har blitt satt, alder, tid fra skyting til nedskjæring og mer. Det er også utrolig viktig å påpeke at alt vårt hjortekjøtt utelukkende blir skjært i sesong, da det ellers finnes produkter på markedet som har vært dobbeltfryst.
Videre i vårt viltsortiment har vi blant annet reinsdyr og elg. Dette er en eksklusiv råvare som er sterkt knyttet til norsk kultur. For de eventyrlystne, har vi også mer eksotisk kjøtt fra Sør-Afrika og Australia.