GRATIS FRAKT PÅ KJØP OVER 3500,-
STORT UTVALG AV GOURMETKJØTT

Personvern

Wulff & Co AS driver tjenesten Gastroroyal.no, og behandler i den forbindelse personopplysninger i henhold til nedenstående personvernerklæring.

BEHANDLINGSANSVARLIG

Wulff & Co AS, heretter referert til som Wulff & Co AS, ved daglig leder er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av denne personvernerklæringen.

FORMÅLET MED VÅR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne levere varer og tjenester som avtalt med deg. Personopplysningene brukes også til å forbedre våre tjenester, analysere og forstå markedstrender og for å tilby informasjon og markedsføring som er tilpasset deg og ditt bruksmønster. Personopplysningene kan utleveres til andre for tilsvarende formål, se nedenfor. 

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI BEHANDLER OG HVOR VI HENTER DEM FRA

Wulff & Co AS behandler personopplysninger som du selv frivillig gir til oss når du bestiller varer og tjenester fra oss. I tillegg vil vi kunne behandle opplysninger om hvordan du bruker våre tjenester, som f.eks. dine bestillinger og oppfølging av disse, samt din kontakt med vår kundeservice. Når du besøker våre nettsider, vil vi også kunne lagre IP-adresser og teknisk informasjon om det tele/datautstyret du bruker og din internett-tilkobling.
Det kan også forekomme at vi mottar og lagrer personopplysninger fra andre kilder som f.eks. andre kunder i forbindelse med verving eller andre tredjeparter som vi samarbeider med. Dette kan f.eks. være en annonsør som gir oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss, slik at vi kan måle effekten av annonsen og gi deg mer relevant innhold. Slike tredjeparter omfatter f.eks.:

Facebook
Google
Bas Kommunikasjon (Bring Dialog & Netlife Research)

Vi vil utlevere personopplysningene dersom dette er nødvendig for å overholde våre forpliktelser i henhold til lov eller forskrift eller dersom utlevering er nødvendig for å avdekke eller oppklare mistanke om at våre tjenester brukes til ulovlige formål.

INFORMASJONSSIKKERHET

Personopplysninger som vi mottar blir lagret og behandlet på en måte som ivaretar de krav til informasjonssikkerhet som til enhver tid følger norsk lov.

DINE RETTIGHETER TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING

Alle som er registrert i våre systemer har rett til innsyn i egne opplysninger. Som bruker har man rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger vi ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Ved å bruke nettstedet Gastroroyal.no gir du samtykke til å motta kommunikasjon på e-post og SMS med tilbud og nyheter, konkurranser, samt informasjon om produkter og produktegenskaper. 

Du samtykker i tillegg til å motta så skreddersydd kommunikasjon som mulig. Det betyr at deler av din personlige informasjon og tilstedeværelse på Internett, dine digitale fotspor, brukes til analyser for å skreddersy budskapene du mottar i alle kanaler. Kanaler kan være nettsider og sosiale medier, og budskap kan være ulike former for annonser eller informasjon relatert til ditt