Ibérico Costilla Spania
Kilopris: kr 399,-
Selges i enhet 1,0 - 1,5 kg, kr 399,- pr. stk.
Ibérico spareribs! Ekte kvalitet fra Iberico-grisen!
Costilla er spareribs på spansk og Ibérico er grisens svar på Wagyu. Disse svart fot grisene lever livet sitt på slettene i Spania hvor de mesker seg i eikenøtter, røtter og annet de kommer over. Dette kjøttet er rikt på marmorering, noe som gir en ekstra saftighet og dybde i smak, perfekt for deg som ønsker en unik matopplevelse.
OPPSKRIFT OG TILBEREDNING
Vi kan anbefale å tilberede Iberico Costilla på samme måte som med vanlige spareribs. Om du griller Costillaen på grill, vil du få et crispy og ekstremt smakfullt resultat. Prøv det selv, da vel!
Disse ribbeina egner seg spesielt godt til grilling, saktekoking eller ovnsbaking. De blir møre og faller av beinet når de tilberedes riktig. Pensle med din favorittmarinade eller en klassisk BBQ-saus for en ekstra smakfull finish.
Lav og langsom varme: Stek på lav temperatur i ovnen eller grill i flere timer for best resultat.
Eksperimenter med krydder: Iberico Costilla tåler smaker som hvitløk, paprika, og urter som timian og rosmarin.