Storfe Picanha Grainfed fra Argentina
Kilopris: kr 349,-
Selges i enhet Ca. 0,8 - 1,2 kilo, kr 349,- pr. stk.
Picanha fra Argentina
Picanha sitter på bakdelen av dyret og har et karakteristisk stort fettlokk på toppen. For å få best resultat, krever picanha riktig tilberedning. Dette stykket er spesielt populært til grilling i Brasil, og du finner mange oppskrifter på nettet. Vår picanha er sprengmarmorert og utrolig mør, fra argentinsk Angus som har blitt maisfôret i minst 150 dager før slakting.
Forslag til tilberedning:
- Tørk kjøttet godt, og gni det inn med salt, pepper, eller en god rub. Skjær rutemønster i fettlokket.
- Sett kjøttet i ovn eller grill på lav temperatur (ca. 90°C) i ca. 1 time, til det oppnår en kjernetemperatur på 40°C.
- Ta kjøttet ut og la det hvile godt i ca. 30 minutter.
- Skjær picanhaen i tykke biffer på ca. 5 cm og stek på høy varme i panne eller grill til ønsket resultat. (Alternativt kan du steke hele stykket ferdig på høy varme i ovn eller grill.)