Storfe wagyu a5 Yakiniku 200g
Ca. kr 499,- pr. pakke
Selges i enhet 200 gram.
Wagyu A5 Yakiniku (høyrygg)
Japansk Wagyu A5 Yakiniku er et luksuriøst stykke kjøtt kjent for sin fantastiske marmorering og rike, komplekse smak. Wagyu har en spesiell genetisk evne til å produsere intens marmorering og en inflitrasjon av fett mellom muskelfibrene. Yakiniku på norsk er høyryggfilet og er enkel å tilberede og perfekt for gourmeter som ønsker en uforglemmelig middag. Grill eller stek i panne på høy varme, i rundt 30 sekunder på hver side for et perfekt resultat.
Her har du kongen på haugen. Japansk fullblods Wagyu i A5 kvalitet. Dette er den høyeste oppnåelige marmoreringsgraden. Disse oksene kommer utelukkende fra Gunma, Hokkaido og Kagoshima distriktet.
Serveringstips: Kombiner skivene med grillet asparges, ovnsbakte poteter med urter, en dyp trøffelsaus, stekt sopp og karamellisert løk for en komplett gourmetopplevelse.
.. eller bare nyt det som en snacks! Perfekt for to.